herplaatsing


Heeft u één of misschien zelfs meerdere Ragdolls waarvoor u een nieuw baasje zoekt? Stuur dan een email met foto's naar info@ragazine.nl.

 

Uw Ragdoll(s) zullen zo snel mogelijk op onze website geplaatst worden. Wij bemiddelen alleen voor Ragdolls die gecastreerd/gesteriliseerd zijn.

 

Voor leden is het gebruik maken van deze bemiddeling gratis. Voor niet-leden vragen wij €10 bemiddelingskosten over te maken op IBAN: NL51 INGB0007995976 (ten name van Ragdoll Vereniging Nederland en o.v.v. herplaatsing + naam van te herplaatsen Ragdoll(s)

 

Uw Ragdoll(s) blijven net zo lang op onze website staan totdat ze een leuk baasje gevonden hebben!

 

 

abby uit houten is op zoek naar een nieuw baasje.

UPDATE: ABBY HEEFT HAAR GOUDEN MANDJE GEVONDEN.

 

Abby is een relaxte, sociale poes van 3 jaar oud, die altijd in is voor een babbeltje en een aaitje. Ze komt graag bij je liggen. Sinds ze alleen is overgebleven mist ze blijkbaar toch wat aanspraak in huis. De aandacht die ik haar met mijn onregelmatige werktijden kan geven blijkt onvoldoende, ik merk dat ze vaker onrustig is.

 

Ik zie Abby het liefst in een huishouden waar de baasjes veel aanwezig zijn en waar eventueel ook andere dieren zijn. Ik denk dat ze kinderen prima vindt, mits deze rustig met een kat om kunnen gaan. Abby is nu niet gewend om ver naar buiten te gaan. (Ze komt onder toezicht op het balkon en de galerij.)

 

Abby heeft een Europees dierenpaspoort, ze is gesteriliseerd en gechipt. Stamboom is beschikbaar bij de cattery. Abby krijgt hypo-allergeen voer.

 

Gegevens van een nieuwe eigenaar worden ook doorgegeven aan de cattery waar Abby geboren is!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marysia.

 

E: marysza@gmail.com

M: 06 21440532

Kitty uit utrecht is op zoek naar een nieuw baasje

UPDATE: KITTY HEEFT HAAR GOUDEN MANDJE GEVONDEN.

Geboortedatum Kitty: 04-06-13

 

Geslacht: Poes, gesteriliseerd

 

Kleur: Red bicolor

 

Woonplaats: Utrecht

 

Tel. Nr: 06 466 037 66

Email: margriethuberts@gmail.com

 

Info:
Met pijn in ons hart zoeken wij een liefdevol nieuw thuis voor onze lieve Ragdoll Kitty. Sinds kort hebben we gemerkt dat Kitty de onverwachte bewegingen van ons zoontje van 10 maanden niet zo leuk vindt, onze andere poes Blair vindt het geen probleem. Wij hopen via deze weg een thuis te kunnen vinden waar ze alle aandacht en liefde kan krijgen.

 

Het karakter van Kitty is van alle markten thuis. Kitty is erg nieuwsgierig en soms ook wel een beetje brutaal, ze probeert alles uit. Geef je een vinger, pakt ze je hand! Ze houdt van knuffelen en aandacht, loopt je het liefste de hele dag achterna en luistert ook heel goed naar haar naam. Ze kan met andere katten, richting Blair toe is zij de dominante van de twee. mocht ik een fijn nieuw thuis voor haar vinden, gaan we haar ontzettend missen! Mocht u geïnteresseerd zijn in een heel lief kameraadje, kunt u altijd contact opnemen.

 

 

Groet

Margriet Huberts

 

E: margriethuberts@gmail.com

M: 06 466 037 66