herplaatsing


Heeft u één of misschien zelfs meerdere Ragdolls waarvoor u een nieuw baasje zoekt? Stuur dan een email met foto's naar info@ragazine.nl.

 

Uw Ragdoll(s) zullen zo snel mogelijk op onze website geplaatst worden. Wij bemiddelen alleen voor Ragdolls die gecastreerd/gesteriliseerd zijn.

 

Voor leden is het gebruik maken van deze bemiddeling gratis. Voor niet-leden vragen wij €10 bemiddelingskosten over te maken op IBAN: NL51 INGB0007995976 (ten name van Ragdoll Vereniging Nederland en o.v.v. herplaatsing + naam van te herplaatsen Ragdoll(s)

 

Uw Ragdoll(s) blijven net zo lang op onze website staan totdat ze een leuk baasje gevonden hebben!

 

 

op dit moment zijn Kitty & blair op zoek naar een nieuw baasje.

Kitty & blair

Geboortedatum:

Kitty: 04-06-13

&

Blair: 12-07-13

 

Geslacht: Poes, gesteriliseerd

 

Woonplaats: Utrecht

 

Tel. Nr: 06 466 037 66

Email: margriethuberts@gmail.com

 

Info: Met pijn in ons hart zoeken wij een liefdevol nieuw thuis voor onze lieve Ragdoll  poezen Kitty & Blair. Omdat wij zelf niet genoeg thuis zijn i.v.m. werk en ze dus niet de aandacht kunnen geven die ze écht verdienen, hopen wij ze een thuis te kunnen geven waar ze dat wel kunnen krijgen. Kitty en Blair zijn halfzusjes met een ontzettend verschillend karakter.

 

Kitty, red bicolor, is erg nieuwsgierig en soms ook wel een beetje brutaal, ze probeert alles uit. Geef je een vinger, pakt ze je hele hand!

Blair, creme point, kijkt de kat uit de boom, schrikt soms van bepaalde geluiden maar is uiterst aanhankelijk en vind het het allerfijnste om met je te knuffelen op de bank.

Als ze zich op haar gemak voelt zul je haar al snel op je schoot vinden.

Al met al zijn het twee ontzettend lieve dames en mocht ik een fijn nieuw thuis voor

ze vinden, gaan we ze ontzettend missen! Het liefst plaats ik ze samen, dus

mocht u geïnteresseerd zijn in of meer informatie willen over deze twee hele lieve leuke kameraadjes dan kunt u altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen met mij.

 

Groet

Margriet Huberts

 

E: margriethuberts@gmail.com

M: 06 466 037 66